Potencijalni klijenti

Korisnici virtuelnih kancelarija mogu biti i domaće i inostrane kompanije. Otvaranje i uspostavljanje klasične kancelarije, uz neophodne registracione procese može trajati jako dugo. Dodatni napor se ulaže u upoznavanje procedura i propisa, kako bi se posao započeo. Otvaranjem virtuelne kancelarije, svi ti koraci se rešavaju brzo i efikasno, uz minimalne utroške i novca i vremena.

Korisnici virtuelnih kancelarija

Domaća mala preduzeća i preduzetnici imaju višestruke koristi odabirom ovakvog modela. Zadržavaju nivo profesionalnosti i poslovnog imidža i ispunjavaju sve zakonske norme. Takođe, pojedinim poslovima dodatnu vrednost donosi i diskrecioni aspekt virtuelnih kancelarija.

Inostrane kompanije, koje žele da imaju prisustvo na tržištu Srbije, koje tek počinju, koje pretežno nastupaju na tenderima ili imaju administrativno poslovanje niskog intenziteta, nemaju bolje rešenje od virtuelnih kancelarija. Kvalitet i profesionalna usluga u virtuelnim kancelarijama, na koju su u svetu već duže vreme navikli, je optimalno rešenje na svim tržištima u razvoju, a time i u Srbiji.